Sizden Bir İyilik

Makale şu adreste yayınlandı: 25 Haz 2024 Makale yazarı: Shiny Spectra
Bir İyilikte Sizden
Tüm Sosyal Sorumluluk Projeleri

Satın aldığınız her ürünle küçük dostlarımıza sağlık, gıda ve barınma desteği sunmuş olun.

Öncelikle, sevgili hayvansever dostlarımıza ve sokak hayvanları için fark yaratmak isteyen herkese, canlılara karşı duyarlı davrandıkları için teşekkür ederiz. 

Onlara destek olabilir, onların hayatına dokunabilirsiniz. TÜMYAD bakıma muhtaç, hasta, yaralı ve barınma ihtiyacı olan bir hayvanın yaşama tutunmasını, mutlu ve sağlıklı olmasını sağlıyor. Sitemizden alacağınız ürün tutarı veya çeşidi ne olursa olsun, ödediğiniz ücretin bir kısmı TÜMYAD'a bağış olarak verilecektir. 

Siparişlerinizle birlikte adınıza özel iyi kalpliliğinizi hatırlatacak güzel bir anı olması amacıyla katkı sertifikası da yollayacağız. 

 

Aşağıda sertifikayı örnek olarak görebilirsiniz:

Örnek Katılım Sertifikası

TÜMYAD Hakkında bilgi edinmek için tıklayınız.

---------------------------------

Önemli Açıklama:

Nerdan Kuyumculuk İthalat ve İhracat Tic. Ltd. Şti. ticari unvanı ile faaliyette olan Shiny Spectra markasına ait shinyspectra.com internet sitesi üzerinden yapılan alışverişlerde, Shiny Spectra kendi bünyesince belirlediği, ürün veya ürünlerin kar oranından feragat ederek TÜMYAD adı ile anılan yardım derneğine bağış yapacaktır. 

Shiny Spectra ya da online internet platformunda kayıtlı adresiyle shinyspectra.com sitesi, bir yardım, bağış kuruluşu veya vakıf değildir ve yardım dernekleri ile ilgili kanunda esas alınan 2860 ve 23919 sayılı kanun maddelerinin dışında kaldığı için bu maddelere tabi tutulamaz. İş bu kanun kapsamında; Shiny Spectra (Nerdan Kuyumculuk İthalat ve İhracat Tic. Ltd. Şti.) müşterilerinden, potansiyel alıcılardan ve internet sitesini ziyaretçilerinden, kesinlikle bağış adı altında, şartlı ya da şartsız maddi yardım talep etmez ve/veya etmemektedir.

Shiny Spectra kendi bünyesince belirlediği ticari kar oranından gönüllü olarak uygun gördüğü tutarlarda, TÜMYAD - Tüm Yardımlaşma Derneği adı ile bilinen ve kısaca TÜMYAD olarak anılan yardım derneğine bağış yapmaktadır ve/veya yapacaktır. 

Sitemizi ziyaret ederek alışveriş yapan kullanıcılara gönderilecek sertifikalar, katılımlarını onurlandırmak, manevi hissiyatlarında birer güzel anı bırakmak için Shiny Spectra tarafından hazırlanır. Bu sertifikalar üzerinde miktar, rakam veya yazılı maddi hiç bir ibare olmayan teşekkür kartlarıdır. 

Shiny Spectra, Nerdan Kuyumculuk İthalat ve İhracat Tic. Ltd. Şti. ticari unvanı ile kendi şirket hesabından TÜMYAD'a yaptığı ve yapacağı bütün bağışlar için https://www.tumyad.org/bagis-yap/hayvanlar-icin-bagis/ adresinden bağış tutarını girerek, firma hesabından ödeme gerçekleştirir ve/veya gerçekleştirecektir.

Düzenlenecek örnek katılım sertifikası, yukarıda, resimde görüldüğü gibidir.

Bknz. Örnek Katılım Sertifikası.

Shiny Spectra değerli müşterilerine; Sitemizden aldığı ürünler ile ufakta olsa sokak canlıların ihtiyaçlarına yardım ettiklerini anımsatmak amacıyla, kendileri adına katılım sertifikası düzenleyerek, gönderecektir. 

TÜMYAD ile görüşülerek, isim ve logolarının kullanımları için izin alınmış ve bu gönüllülük projesi hayata geçirilmiştir.

Umarız ki azda olsa, sokaklarda yardımımıza ihtiyaç duyan dostlarımız için hep birlikte bir şeyleri daha iyi hale getirebiliriz.

Teşekkürler.

 

Paylaşmak: